Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
Καρδιολογικά άρθρα και νέα

Άρθρα και Νέα

Ενημερωθείτε γρήγορα και υπεύθυνα. Διαβάστε μέσα σε λίγα λεπτά θέματα σχετικά με ποικίλες καρδιολογικές και όχι μόνο παθήσεις που απασχολούν όλους μας.

Άρθρα και νέα

Στο blog μας μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σχετικά με επίκαιρα θέματα καρδιαγγειακής υγείας τα οποία προσεγγίζουμε πάντα με βάση τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής και της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Ταυτόχρονα θα ενημερώνεστε σχετικά με τις νεότερες μελέτες που αφορούν σε καρδιολογικές παθήσεις καθώς και σε επίκαιρα θέματα υγείας που δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της Καρδιολογίας.

Η υγιεινή διατροφή αποτελεί σημαντικός παράγοντας στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς μας.

Μάθετε περισσότερα για τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα, τα συμπτώματα και την επικινδυνότητά τους.

Το κάπνισμα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για στεφανιαία νόσο, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή ανεπάρκεια, περιφερική αγγειακή νόσο και θνησιμότητα.

Η κατάθλιψη είναι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η πρώτη σε σειρά πάθηση που προκαλεί αναπηρία και ανικανότητα. Περισσότεροι από 300.000.000 άνθρωποι πάσχουν από κατάθλιψη παγκοσμίως.

Αρτηριακή πίεση είναι η δύναμη που ασκείται από το αίμα σε ένα αγγειακό τοίχωμα καθώς ρέει μέσα στο αγγείο.

Στην περίπτωση της χαμηλής αρτηριακής πίεσης (ή υπότασης) το αίμα ασκεί ασυνήθιστα χαμηλή πίεση στις αρτηρίες.

Η υψηλή αρτηριακή πίεση (ή υπέρταση) είναι μια κατάσταση στην οποία η πίεση του αίματος στα τοιχώματα των αρτηριών σας είναι πολύ υψηλή.

Κλείστε Ραντεβού

ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Το προσωπικό του Πρότυπου Καρδιολογικού Κέντρου Cardio Health καταβάλει καθημερινά επιμελείς προσπάθειες για να μεγιστοποιήσει τα μέτρα ασφαλείας, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που επιβάλλονται από τον ΕΟΔΥ, τόσο για τους ασθενείς όσο και για τα μέλη του ιατρικού προσωπικού. Στο καρδιολογικό ιατρείο έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Μένουμε ασφαλείς, αλλά δεν παραμελούμε την φροντίδα της καρδιάς μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμβουλές Υγείας

Εγγραφτείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε μοναδικές συμβουλές και άρθρα για να βελτιώσετε την υγεία σας.