Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης
Καρδιολογικές Υπηρεσίες

Καρδιολογικές Υπηρεσίες

Ιατρικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Καρδιολογικές Υπηρεσίες

Ο Δρ. Μίχας προσεγγίζει τον κάθε ασθενή με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες της υγείας του, επενδύει στη σχέση ασθενούς-ιατρού και στοχεύει τόσο στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων όσο και στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους.

Στο πρότυπο Καρδιολογικό Κέντρο Cardio Health χρησιμοποιούμε μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία και γνώση του ιατρού Δρ. Μίχα.

Εγγυόμαστε ότι θα λάβετε την εμπεριστατωμένη καρδιολογική σας εκτίμηση και θα εξεταστείτε κλινικά σε ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης που αποσκοπεί στο να σας εξασφαλίσει μια υγιή καρδιά για πολλά χρόνια!

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες προσφέρονται σε ιδιωτική βάση και όχι μέσω εκτέλεσης παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ που έχουν συνταγογραφήσει ιατροί της ίδιας ή και άλλης ειδικότητας.

Ιατρικό Ιστορικό - Καρδιολογική Εξέταση
Ιατρικό Ιστορικό - Καρδιολογική Εξέταση

Το ιατρικό ιστορικό και η καρδιολογική εξέταση αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ακριβή διάγνωση κάθε καρδιακής πάθησης.

Ηλεκτροκκαρδιογράφημα
Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Το ηλεκτροκαρδιογράφημα είναι η απλούστερη καρδιολογική εξέταση η οποία αναλύοντας το ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται από την καρδιά μπορεί να δώσει πολλές και σημαντικές πληροφορίες για την καρδιακή λειτουργία.

Παλμική Οξυμετρία
Παλμική Οξυμετρία

Η παλμική οξυμετρία εκτιμάει τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, πραγματοποιείται με το παλμικό οξύμετρο και ενδείκνυται σε ασθενείς με αναπνευστικές ή καρδιαγγειακές παθήσεις.

Σφυροβραχιόνιος Δείκτης
Σφυροβραχιόνιος Δείκτης

Ο σφυροβραχιόνιος δείκτης μετρώντας τη σχέση της αρτηριακής πίεσης των κάτω άκρων προς την αρτηριακή πίεση των άνω άκρων χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της Περιφερικής Αρτηριακής Νόσου.

Υπέρηχος – Triplex Καρδιάς
Υπέρηχος – Triplex Καρδιάς

Ο υπέρηχος (triplex) καρδιάς είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη εξέταση με τη βοήθεια της οποίας απεικονίζονται ζωντανά σε πραγματικό χρόνο ο καρδιακός μυς, οι βαλβίδες και τα μεγάλα αγγεία της καρδιάς.

Τεστ Κοπώσεως
Τεστ Κοπώσεως

Το τεστ κοπώσεως δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία της καρδιάς κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης και αποτελεί ένα χρήσιμο διαγνωστικό εργαλείο ανίχνευσης πιθανής υποκείμενης στεφανιαίας νόσου.

Εργομετρία - Αξιολόγηση Φυσικής Κατάστασης
Εργομετρία

Η εργομετρία δίνει σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης και μας επιτρέπει να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής κατάστασης του εξεταζόμενου.

Holter Πίεσης
Holter Πίεσης

Το Holter πίεσης είναι μία μη επεμβατική μέθοδος μέτρησης της αρτηριακής πίεσης για 24 ώρες και αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο προκειμένου να τεθεί γρήγορα και αξιόπιστα η διάγνωσης της υπέρτασης.

Νυχτερινή οξυμετρία
Holter Ρυθμού

Το Holter ρυθμού είναι μία μη επεμβατική μέθοδος συνεχούς καταγραφής του ηλεκτροκαρδιογραφήματος, συνήθως για 24 ή 48 ώρες, που βοηθάει στη διάγνωση διαταραχών του καρδιακού ρυθμού.

Νυχτερινή Οξυμετρία
Νυχτερινή Οξυμετρία

Η νυχτερινή οξυμετρία εκτιμάει τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα και την καρδιακή συχνότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιείται με ειδικό παλμικό οξύμετρο και ενδείκνυται σε ασθενείς για την ανίχνευση υπνικής άπνοιας.

Holter πίεσης
Προληπτικός Καρδιολογικός έλεγχος

Ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος ενδείκνυται σε τακτική βάση για τους άνδρες άνω των 40 ετών και για τις γυναίκες άνω των 50 ετών (ή σε εμμηνόπαυση).

Διακοπή Καπνίσματος
Διακοπή Καπνίσματος

Το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος στοχεύει στο να ενημερώσει, να κινητοποιήσει και να βοηθήσει τους καπνιστές που έχουν αποφασίσει ή σκέφτονται να διακόψουν το κάπνισμα να το πετύχουν με ασφαλή τρόπο.

Προεγχειρητικός Έλεγχος
Προεγχειρητικός Έλεγχος

Ο προεγχειρητικός έλεγχος αφορά στην εκτίμηση του καρδιαγγειακού συστήματος ενός ασθενούς προτού να χειρουργηθεί προκειμένου το χειρουργείο να πραγματοποιηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Συνταγογράφηση
Συνταγογράφηση

Ο καρδιολόγος είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΥΥ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων καθώς και εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων.

Λιπομέτρηση
Λιπομέτρηση

Η λιπομέτρηση είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας μετράμε τη λιπώδη και την άλιπη μάζα (μυϊκή μάζα, υγρά, οστά) του σώματος και με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εικόνα για το σώμα του κάθε εξεταζόμενου.

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού
Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Η Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού αξιολογεί την ελάχιστη ενέργεια σε θερμίδες που χρειάζεται το σώμα του εξεταζόμενου για να λειτουργεί σε απόλυτη ηρεμία και για την υποστήριξη λειτουργιών ζωτικών οργάνων.

Προαθλητικός Έλεγχος
Προαθλητικός Έλεγχος

Ο προαθλητικός έλεγχος αφορά στην εκτίμηση του καρδιαγγειακού συστήματος ατόμων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Κλείστε Ραντεβού
Ειδικός Καρδιολόγος Δρ. Γεώργιος Μίχας

Κλείστε Ραντεβού

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας καλώντας στο 6936654466 ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Συμβουλές Υγείας

Εγγραφτείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε μοναδικές συμβουλές και άρθρα για να βελτιώσετε την υγεία σας.